Аромасвічки: як правильно їх використовувати?

Аромасвічки: як правильно їх використовувати?

Аромасвічки допомагають розслабитися та створити романтичну обстановку. Здавалося, використовувати їх простіше простого: підпалити гніт і все. І все-таки це не все, що вам потрібно знати про свічки. Ми поділимося секретами, як правильно використовувати аромасвічку, щоб вона принесла вам максимум задоволення.

Застосовуючи поради, ви насолодитеся чистим і приємним ароматом. А ще продовжите життя восковій пахучці. Правила прості:

  1. Вибирайте свічки з воску. Парафінові вироби теж спокусливо пахнуть, але до того часу, поки вони почнуть плавитися. Ось тут запах і розкриє себе з нового боку: він буде або їдким, або з хімічними нотками, або… не відчутний. Найкращими вважаються аромасвічки з абрикосового, кокосового, соєвого, пальмового воску. При горінні аромат не спотворюється, приміщення рівномірно наповнюється вишуканими нотками.
  2. Звертайте увагу на гніт. Думаєте, що головне, щоб він обпалювався? Це також, але важливо і те, з чого він зроблений. Бавовняні та деревні гноти – №1. Це органіка, яка при горінні не виділяє отруйних речовин. А ось із гнотами, у яких металевий стрижень треба бути обережним. Небезпечними вважаються гноти зі свинцевим стрижнем. Як зрозуміти, що гніт вашої свічки зі свинцем? Проведіть по паперу. Свинець залишає темні смужки.
  3. Не гасіть свічку! Хоч як це дивно звучало, але робити цього не варто. Принаймні, якщо ви хочете насолоджуватися улюбленим ароматом. Задмухуючи гніт ви не відчуєте повного аромату наступного разу. Тому звертайте увагу на свічки зі спеціальною кришкою. Наприклад, у бренду Greenleaf є серія свічок у бляшаній табакерці. Свічки легко гасити, а ще їхній аромат не вивітрюється.
  4. Якщо все ж таки кришки немає, зрізайте шматочки обгорілого гноту. Так ви усунете горілий запах. Для цього підійдуть звичайні манікюрні ножиці.
  5. Перед тим як запалити пахучку, провітріть кімнату. Завдяки цьому ви краще відчуєте аромат.
  6. Не запалюйте кілька свічок одночасно: від надто насиченого аромату може розболітися голова. Навіть якщо ви використовуєте продукцію на основі натурального воску та олій, у цьому випадку запах може бути дуже різким.
  7. Не використовуйте свічку довше 3-х годин. В ідеалі один сеанс ароматерапії має тривати 1,5-2 години. Справа в тому, що віск все ще плавитиметься, а ось запаху ви не відчуєте.

Замовити свічку з натурального воску, просочену смачними запахами, ви можете тут. Інтернет-магазин Scents пропонує продукцію світових арома брендів за розумними цінами.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]